Фрижидер DON

1 2 3
DON R 226 белый Фрижидер
DON R 226 белый

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: изнад;
57.40x61.00x153.00 цм
Фрижидер DON R 226 белый
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 430.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 270.00
Запремина фрижидера (Л): 200.00
Запремина замрзивач (л): 70.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 4.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 153.00
више информација
DON R 106 белый Фрижидер
DON R 106 белый

замрзивач-орман;фрижидер локација: стоји одвојено;
57.40x61.00x142.00 цм
Фрижидер DON R 106 белый
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 474.50
број фотоапарата: 1
Број компресора: 1
Тип фрижидер: замрзивач-орман
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 220.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
Број врата: 1
снага замрзавање (кг/дан): 14.00
минимална температура у комори замрзавања (Ц): -18
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 142.00
тежина (кг): 60.00
више информација
DON R 291 графит Фрижидер
DON R 291 графит

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x195.00 цм
Фрижидер DON R 291 графит
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 442.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 360.00
Запремина фрижидера (Л): 259.00
Запремина замрзивач (л): 101.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 5.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 195.00
више информација
DON R 295 металлик Фрижидер
DON R 295 металлик

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x195.00 цм
Фрижидер DON R 295 металлик
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 442.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 360.00
Запремина фрижидера (Л): 259.00
Запремина замрзивач (л): 101.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 5.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 195.00
више информација
DON R 236 белый Фрижидер
DON R 236 белый

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: изнад;
57.40x61.00x174.90 цм
Фрижидер DON R 236 белый
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 456.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 320.00
Запремина фрижидера (Л): 250.00
Запремина замрзивач (л): 70.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 174.90
више информација
DON R 297 бук Фрижидер
DON R 297 бук

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x200.00 цм
Фрижидер DON R 297 бук
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 449.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 365.00
Запремина фрижидера (Л): 225.00
Запремина замрзивач (л): 140.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 12.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 200.00
тежина (кг): 71.00
више информација
DON R 299 белый Фрижидер
DON R 299 белый

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x215.00 цм
Фрижидер DON R 299 белый
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 449.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 399.00
Запремина фрижидера (Л): 259.00
Запремина замрзивач (л): 140.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 12.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 215.00
тежина (кг): 73.00
више информација
DON R 216 белый Фрижидер
DON R 216 белый

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: изнад;
57.40x61.00x141.50 цм
Фрижидер DON R 216 белый
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 401.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 250.00
Запремина фрижидера (Л): 200.00
Запремина замрзивач (л): 50.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 3.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 141.50
тежина (кг): 46.00
више информација
DON R 295 белый Фрижидер
DON R 295 белый

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x195.00 цм
Фрижидер DON R 295 белый
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 442.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 360.00
Запремина фрижидера (Л): 259.00
Запремина замрзивач (л): 101.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 5.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 195.00
више информација
DON R 291 белый Фрижидер
DON R 291 белый

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x180.00 цм
Фрижидер DON R 291 белый
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 442.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 326.00
Запремина фрижидера (Л): 215.00
Запремина замрзивач (л): 101.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 5.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 180.00
више информација
DON R 297 белый Фрижидер
DON R 297 белый

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x200.00 цм
Фрижидер DON R 297 белый
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 449.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 365.00
Запремина фрижидера (Л): 225.00
Запремина замрзивач (л): 140.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 12.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 200.00
тежина (кг): 71.00
више информација
DON R 297 слоновая кость Фрижидер
DON R 297 слоновая кость

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x200.00 цм
Фрижидер DON R 297 слоновая кость
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 449.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 365.00
Запремина фрижидера (Л): 225.00
Запремина замрзивач (л): 140.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 12.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 200.00
тежина (кг): 71.00
више информација
DON R 299 антик Фрижидер
DON R 299 антик

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x215.00 цм
Фрижидер DON R 299 антик
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 449.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 399.00
Запремина фрижидера (Л): 259.00
Запремина замрзивач (л): 140.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 12.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 215.00
тежина (кг): 73.00
више информација
DON R 295 бук Фрижидер
DON R 295 бук

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x195.00 цм
Фрижидер DON R 295 бук
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 442.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 360.00
Запремина фрижидера (Л): 259.00
Запремина замрзивач (л): 101.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 5.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 195.00
више информација
DON R 291 красное дерево Фрижидер
DON R 291 красное дерево

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x180.00 цм
Фрижидер DON R 291 красное дерево
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 442.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 326.00
Запремина фрижидера (Л): 215.00
Запремина замрзивач (л): 101.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 5.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 180.00
више информација
DON R 299 металлик Фрижидер
DON R 299 металлик

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x215.00 цм
Фрижидер DON R 299 металлик
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 449.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 399.00
Запремина фрижидера (Л): 259.00
Запремина замрзивач (л): 140.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 12.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 215.00
тежина (кг): 73.00
више информација
DON R 291 бук Фрижидер
DON R 291 бук

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x180.00 цм
Фрижидер DON R 291 бук
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 442.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 326.00
Запремина фрижидера (Л): 215.00
Запремина замрзивач (л): 101.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 5.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 180.00
више информација
DON R 291 металлик Фрижидер
DON R 291 металлик

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x180.00 цм
Фрижидер DON R 291 металлик
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 442.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 326.00
Запремина фрижидера (Л): 215.00
Запремина замрзивач (л): 101.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 5.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 180.00
више информација
DON R 291 слоновая кость Фрижидер
DON R 291 слоновая кость

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x180.00 цм
Фрижидер DON R 291 слоновая кость
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 442.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 326.00
Запремина фрижидера (Л): 215.00
Запремина замрзивач (л): 101.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 5.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 180.00
више информација
DON R 299 графит Фрижидер
DON R 299 графит

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x215.00 цм
Фрижидер DON R 299 графит
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 449.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 399.00
Запремина фрижидера (Л): 259.00
Запремина замрзивач (л): 140.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 12.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 215.00
тежина (кг): 73.00
више информација
DON R 295 графит Фрижидер
DON R 295 графит

фрижидер са замрзивачем;фрижидер локација: стоји одвојено;замрзивач локација: испод;
57.40x61.00x195.00 цм
Фрижидер DON R 295 графит
Могућност да се промени положај врата
Потрошња струје (кВх/год): 442.00
број фотоапарата: 2
Број компресора: 1
Тип фрижидер: фрижидер са замрзивачем
управљање: електромеханички
укупна запремина фрижидера (Л): 360.00
Запремина фрижидера (Л): 259.00
Запремина замрзивач (л): 101.00
произвођач: DON
начин да се отапање: упутство
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 2
снага замрзавање (кг/дан): 5.00
Ширина (см): 57.40
дубина (см): 61.00
Висина (цм): 195.00
више информација
1 2 3

Молим вас помозите пројекту! Молимо их поделите! Хвала вам!

LINK:
BB CODE:
HTML CODE:

Молим вас помозите пројекту: Хвала вам!

Фрижидер DON2019-2020
moreq2.info - више захтеви! пронађу свој производ!
moreq2.info
више захтеви! пронађу свој производ!